Mit nevezünk hővisszanyerős szellőztető rendszernek?

A hővisszanyerős szellőztetőrendszer hatékonyan hasznosítja a levegőben tárolt hőenergiát, minimalizálva a hőveszteséget és csökkentve a fűtési költségeket. Hatékony és kényelmes megoldást nyújtanak energiatakarékos üzemeltetéssel, a friss levegő biztosításával és a levegő minőségének javításával.

Hogyan működik a hővisszanyerős szellőztető rendszer?

Ügyfeleink miért választották a hővisszanyerős szellőztető rendszert?

Nincs állandó egységes hőmérséklet,

Ha szellőztetésre kerül sor, hiszen nyáron a meleg levegő, télen a hideg levegő boríthatja fel az egységes hőmérsékletet!

Ablaknyitogatások nélkül friss levegő

Az ablaknyitogatás hőmérsékletváltozást idéz elő, viszont a hővisszanyerős szellőztető rendszer mellett állandó a friss levegő!

Nincs több párásodás, penész

A szellőztető rendszer be és elszívó ágait mindig úgy tervezzük meg a nyílászárók közelébe, hogy penészesedés vagy párásodás ne keletkezzen!

Tisztítja a levegőt a baktériumoktól

A levegő folyamatos áramlása és kicserélődése a baktérimokkal megtelt levegőt is eltávolítja és helyette friss levegőt biztosít a család számára.

Nincs többé túl száraz vagy túl párás levegő

Az egyéni szokásaink is befolyásolják a levegő minőségét, mint pl.: ruhaszárítás a mosókonyhába – ami párássá teszi a levegőt. A folyamatos levegőcserének köszönhetően a levegő minősége normalizálódik.

Asztmások, allergiások kedvence

A levegő cseréjén felül a hővisszanyerős szellőztetőrendszer szűri a levegőt, így kevesebb prüszkölést és rosszullétet okoz a betegek számára.

A mi garanciánk az Ön elégedettsége, az Ön garanciája a Komfortos Fűtés!”

Boldizsár András

CEO, Komfortos Fűtés

Kérj tőlünk ajánlatot még ma!

Mi 48 órán belül válaszolunk neked!