Komfortos fűtés

Melyik hőszivattyús fűtési rendszert válassza?

Csapatunk levegő-levegős hőszivattyút és levegő-vizes hőszivattyús rendszereket épít ki megrendelőinek!

Fedezze fel az energiahatékony fűtés és hűtés forradalmát a Komfortos Fűtéssel! Az innovatív technológia lehetővé teszi, hogy otthonában vagy irodájában élvezze a komfortos hőmérsékletet egész évben, minimális energiafelhasználással.

Screenshot

Levegő-levegős hőszivattyús rendszer előnyei

A Komfortos Fűtés hatékonyan kihasználja a környezetben lévő levegő hőenergiáját, és átalakítja azt fűtésre vagy hűtésre. Ezáltal jelentős energiamegtakarítást érhet el, és csökkentheti a fűtési és hűtési költségeket.

Gyors telepítés használt és újépítésű ingatlanokba is

A hőszivattyú beltéri egységét és a levegőt szállító csöveket a padlástérbe/állmennyezet felett helyezzük el. A levegő szállítása a be- és kifúvó anemosztátokon keresztül történik, mely kis “rombolással” elhelyezhető a mennyezetben, padlóban vagy oldalfalakon! Egy rendszer teljes kiépítése akár 6 nap alatt kivitelezhető!

Csendes működés

A levegő-levegős hőszivattyú rendszer zajszintjét sokan összetévesztik a régi klímák hangos működésével. Azonban a beltéri egység a padlástérben elhelyezve szinte nem is hallható a lakótérben.

Alacsony bekerülési költség

A levegő-levegős hőszivattyús rendszer 2 az 1-ben rendszert biztosít, hiszen a teljes lakótér fűtéséért és hűtéséért felel alapesetben is. A levegő-vizes hőszivattyú beltéri és kültéri egységének bekerülési költsége magasabb árfrekvenciával rendelkezik és a helységekbe elhelyezendő mennyezeti hűtő-fűtőpanelek beszerzése és telepítése nagyobb bekerülési költséggel járnak, mint a levegő-levegős rendszer levegőt szállító csövei és annak telepítése.

Háziasszonyok kedvence

A nőknek nem kell arra is gondolnia a bútorok kiválasztásánál vagy elrendezésénél, hogy melyik darab milyen fűtőtestet fog elfedni. Kiemelendő, hogy a befúvók többféle design-ba is elérhetőek, így könnyen illeszthető a különböző épületstruktúrához és -stílushoz is!

Alacsony rezsiszámla

A levegő-levegős hőszivattyú képes 1 kW elektromos energiából minimum 4 kW fűtési energiát előállítani. H tarifával vagy napelemes rendszerrel is üzemeltethető, mely tovább csökkenti a költségeit!

Energiahatár-szabályozás

A levegő-levegős hőszivattyús rendszer rendelkezhet energiahatár-szabályozási funkcióval, amely automatikusan beállítja a hőmérsékletet az optimális szintre, ezáltal minimalizálva az energiafelhasználást és a költségeket.

Miért a Komfortos Fűtés csapata?

Minőség, gyorsaság, megbízhatóság az ügyféltalálkozótól a komfortos hőmérsékletű otthonig!

Kivitelezés (levegő-levegős hőszivattyús rendszer)

  • Minden esetben gépésztervek alapján dolgozunk!
  • A levegőt szállító csöveket szigeteljük!
  • Ha továbbra is aggódik a zaj miatt, mi igény esetén plusz hangtompító is szerelünk a rendszerhez.
  • Csapatunk takarít maga után!
  • Az éves karbantartásokat elvégezzük!

Üzletpolitikánk

  • Az Ön elégedettsége a mi garanciánk!
  • Az Ön garanciája a Komfortos Fűtés (elérhetőség, referenciák, érvényesíthető garancia)
  • Gyorsaság csak és kizárólag a minőség után!

Továbbra is a levegő-vizes hőszivattyús rendszerhez ragaszkodik?

Speciális egyedi igényekkel rendelkezik? Nem tudja elengedni a padlófűtést? Nem probléma, a csapatunk levegő-vizes hőszivattyús rendszert is kivitelez!

“A mi garanciánk az Ön elégedettsége, az Ön garanciája a Komfortos Fűtés!”

Boldizsár András

CEO, Komfortos Fűtés Kft.