Levegő-levegős hőszivattyús rendszer

Mit jelent a levegő-levegős hőszivattyús rendszer?

A Komfortos Fűtés hatékonyan kihasználja a környezetben lévő levegő hőenergiáját, és átalakítja azt fűtésre vagy hűtésre. Ezáltal jelentős energiamegtakarítást érhet el, és csökkentheti a fűtési és hűtési költségeket.

Légcsatornázható klíma

Levegő-levegős hőszivattyús rendszer előnyei

Gyors telepítés használt és újépítésű ingatlanokba is

A hőszivattyú beltéri egységét és a levegőt szállító csöveket a padlástérbe/állmennyezet felett helyezzük el. A levegő szállítása a be- és kifúvó anemosztátokon keresztül történik, mely kis “rombolással” elhelyezhető a mennyezetben, padlóban vagy oldalfalakon! Egy rendszer teljes kiépítése akár 6 nap alatt kivitelezhető!

Csendes működés

A levegő-levegős hőszivattyú rendszer zajszintjét sokan összetévesztik a régi klímák hangos működésével. Azonban a beltéri egység a padlástérben elhelyezve szinte nem is hallható a lakótérben.

Alacsony bekerülési költség

A levegő-levegős hőszivattyús rendszer 2 az 1-ben rendszert biztosít, hiszen a teljes lakótér fűtéséért és hűtéséért felel alapesetben is. A levegő-vizes hőszivattyú beltéri és kültéri egységének bekerülési költsége magasabb árfrekvenciával rendelkezik és a helységekbe elhelyezendő mennyezeti hűtő-fűtőpanelek beszerzése és telepítése nagyobb bekerülési költséggel járnak, mint a levegő-levegős rendszer levegőt szállító csövei és annak telepítése.

Háziasszonyok kedvence

A nőknek nem kell arra is gondolnia a bútorok kiválasztásánál vagy elrendezésénél, hogy melyik darab milyen fűtőtestet fog elfedni. Kiemelendő, hogy a befúvók többféle design-ba is elérhetőek, így könnyen illeszthető a különböző épületstruktúrához és -stílushoz is!

Alacsony rezsiszámla

A levegő-levegős hőszivattyú képes 1 kW elektromos energiából minimum 4 kW fűtési energiát előállítani. H tarifával vagy napelemes rendszerrel is üzemeltethető, mely tovább csökkenti a költségeit!

Energiahatár-szabályozás

A levegő-levegős hőszivattyús rendszer rendelkezhet energiahatár-szabályozási funkcióval, amely automatikusan beállítja a hőmérsékletet az optimális szintre, ezáltal minimalizálva az energiafelhasználást és a költségeket.

Működési elve

A Komfortos Fűtés rugalmasan illeszkedik az épület igényeihez. A hőszivattyú beltéri egységen keresztül hűti vagy fűti a levegőt, majd azt a légcsatornákon keresztül szétosztja az épületben, biztosítva a kiegyensúlyozott hőmérsékletet minden helyiségben. A rendszerünk intuitív vezérléssel lehetővé teszi a könnyű használatot és a beállítások testreszabását. Az időzítő funkcióval és a hőmérséklet szabályozással pontosan beállíthatja a megfelelő hőmérsékletet az Ön preferenciái és a költségminimalizálása alapján.

A rendszer környezetbarát megoldást kínál, mivel minimális károsanyag-kibocsátással működik. Ez a fenntarthatóságot és a zöld életmódot szemelőtt tartó ügyfelek számára vonzó lehetőséget kínál. Az egyszerű telepítés és a csendes működés még kényelmesebbé teszi az élményt. A minőségi anyagokból készült rendszerünk hosszú élettartalommal és megbízhatósággal büszkélkedik, így hosszútávon is élvezheti az előnyeit.

Válassza a Komfortos Fűtés rendszerét, és élvezze az energiahatékony fűtést és hűtést, valamint a környezetbarát megoldást egyetlen csomagban! Lépjen velünk kapcsolatba még ma, kérje egyedi árajánlatát és segítünk megtalálni az Ön számára legideálisabb megoldást.

Munkanapokon 48 órán belül reagálunk minden megkeresésre!

Miért a Komfortos Fűtés csapata?

Minőség, gyorsaság, megbízhatóság az ügyféltalálkozótól a komfortos hőmérsékletű otthonig!

Kivitelezés (levegő-levegős hőszivattyús rendszer)

  • Minden esetben gépésztervek alapján dolgozunk!
  • A levegőt szállító csöveket szigeteljük!
  • Ha továbbra is aggódik a zaj miatt, mi igény esetén plusz hangtompító is szerelünk a rendszerhez.
  • Csapatunk takarít maga után!
  • Az éves karbantartásokat elvégezzük!

Üzletpolitikánk

  • Az Ön elégedettsége a mi garanciánk!
  • Az Ön garanciája a Komfortos Fűtés (elérhetőség, referenciák, érvényesíthető garancia)
  • Gyorsaság csak és kizárólag a minőség után!