Rólunk

szeretnék a rezsiköltségeiket csökkenteni

gyorsan megtérülő opciót keresnek

modern, innovatív fűtési opciót részesítenek előnyben

környezettudatos-fűtés pártiak.

A Homes4you az ország legelismertebb és legnagyobb Liapor készházakat forgalmazó és kivitelező cége (www.homes4you.hu). 2020-as alapítása óta több, mint 220 ingatlan kivitelezését végeztük és ez a szám folyamatosan növekszik. Az óriási kereslet hatására 2022-ben gondozásmentes kerítések gyártásával bővült cégcsoportunk tevékenysége (www.praktikuskerites.hu).

Screenshot

2023-ban úgy döntöttünk, hogy tovább bővítjük tevékenységi körünket fűtésrendszerek kivitelezésével.

Ennek 2 oka is van:

az innovatív, energiahatékony és modern fűtési megoldások keresletének növekedése, és a piacon jelenlévő szakmaiatlan szerelő/kivitelező.

A hőszivattyús fűtő/hűtő rendszerek kiválóan alkalmasak arra, hogy egyetlen berendezéssel megoldják az állandó komfortos hőmérsékletet otthonunkba vagy irodánkba. Csendes működésűek, könnyen telepíthetőek, így ideális választásnak bizonyulnak a modern fűtési és hűtési technológiák között.

A fosszilis tüzelőanyagok nem csupán az árnövekedés miatt szorultak háttérbe, de a hőszivattyús megoldások hatásfoka akár 4-5-szöröse is lehet a hagyományos fűtőberendezésekkel szemben.

Másik oka a piacon, illetve saját kivitelezéseink során tapasztalt, szakemberek által mutatott megbízhatatlanság, szakmaiatlanság, melyből azt a következtetést vontuk le, hogy egy megbízható, magas minőséget képviselő vállalkozásra szüksége van a magyar piacnak.

– Elsősorban levegő/levegős hőszivattyús fűtő/hűtő rendszerek (légcsatornázható klíma) és hővisszanyerős szellőzőrendszerek kivitelezésével foglalkozunk. 

– Emellett vállaljuk vizes padlófűtés kivitelezését levegő/víz hőszivattyúval és mennyezet hűtés/fűtés kiépítését.

Célunk egy jobb és fenntarthatóbb jövő építése 100%-os ügyfélelégedettség mellett.

Ha egy megbízható, szakmailag felkészült csapatra vágyott ne habozzon!

Elemes betonkerítés